2013. december 25., szerda

6. rész

Yongguk és Enikő POV

Egy elég hosszú és kellemes séta után megérkeztek a lányok házához. Egy pillanatra sem engedték el egymás kezét. A kapuhoz vezető lépcső aljánál szembefordultak egymással és elvesztek egymás tekintetében. Enikő biztos volt benne, hogy a fiú meg fogja csókolni, de a másik nem igazán mutatta jelét ebbéli szándékának. Megunva a várakozást, a lány feltett egy kérdést.
-          Van kedved feljönni egy kávéra?
-          Öööö…persze, szívesen.
Kávés bögréiket markolászva ültek egymás mellett a kanapén és kezdetben olyan világmegváltó dolgokról beszélgettek, mint a másnapi időjárás, vagy a sakk rejtelmei. Bár utóbbiról nem tartott sokáig az értekezés, tekintve, hogy hamar kiderült, egyikük sem tud sakkozni. Aztán Yongguk el kezdett mesélni magáról. A gyerekkoráról, a családjáról, a múltjáról. Enikő sok mindenről tudott már, hiszen az olyan sztárok élete, mint Yongguk, nyitott könyv a rajongók számára. De mégis, annyival másabb volt mindezt az ő szájából hallani. Végighallgatva a fiú történetét, rá kellett döbbennie, hogy a sztárok élete sem egy leányálom.
A bögrék lassan kiürültek, és az idő is későre járt már, de valahogy egyiküknek sem akaródzott véget vetni a csodás estének. De hát egyszer minden jónak vége szakad, Yongguknak mennie kellett. Szomorúan és a kelleténél sokkal lassabban sétáltak az ajtóhoz egymás kezét fogva. Yongguk keze már a kilincsen volt, de mielőtt lenyomta volna, hirtelen megfordult és szorosan megölelte a lányt. Enikő boldogan simult a karjaiba és viszonozta az ölelést. Néhány percig így álltak, majd a fiú kicsit eltávolodott és finoman megcsókolta a lányt. Ajkaik összeforrtak és úgy tűnt eszük ágában sincs elválni egymástól. A fiú nyelvével végigsimította a lány alsó ajkát, és a következő pillanatban nyelveik édes táncba kezdtek egymással. Teljesen belefeledkeztek a csókba. Hosszú percekig falták egymás ajkait, kezeik ide-oda vándoroltak a másik testén, majd mikor teljesen kifogytak a levegőből, elváltak egymástól. Homlokukat összeérintették és úgy várták, hogy légzésük és szívverésük visszatérjen a normális ritmusba.
-          Köszönöm a csodás estét. – törte meg a csendet Yongguk. – Megismételhetjük?
-          Bármikor. - vágta rá rögtön Enikő.
-          Szép álmokat! – köszönt el a fiú és egy búcsúcsók után kilépett az ajtón.
Enikő a fellegekben járt. Hatalmas mosollyal az arcán terült el a kanapén és alig várta, hogy mindent elmesélhessen Melinek.

Ji Yong és Meli POV

Ji Yong behúzta a szobába a lányt és becsukta az ajtót, még a kulcsot is ráfordította. Meli magában mosolygott, hiszen számított rá, hogy a fiú nem maratoni sakkjátszmát tervezett kettejük számára. Úgy döntött, játszik egy kicsit Ji Yong-gal. Leült a fiú ágyára és várakozásteljesen ránézett. Úgy tűnt, Ji Yong zavarba jött a lány tekintetétől, de csak egy pillanatra. Ő is lehuppant az ágyra, szorosan Meli mellé, megfogta a lány kezét és a gyűrűivel kezdett babrálni.
-          Tudod, nagyon élveztem a ma estét. – nézett mosolyogva a lányra.
-          Én is. És még közel sincs vége. – válaszolta Meli egy kéjesnek szánt mosoly kíséretében.
Ji Yong, mintha csak erre a kijelentésre várt volna, közeledni kezdett a lányhoz. Ajkaik már majdnem összeértek, amikor Meli hirtelen felpattant, az íróasztalhoz sétált és elkezdte tanulmányozni az ott heverő papírhalmazt. Visszapillantott a fiúra és elégedettséggel töltötte el az a zavart tekintet, amivel Ji Yong követte a mozdulatait.
-          És mondd csak Ji Yong! Hányadik vagyok azon lányok listáján, akik látták a szobádat?
-          Heh? – úgy látszik meglepte a kérdés a fiút. – Ezt most miért kérdezed?
-          Ó, csak puszta kíváncsiság.
-          Ha hiszed, ha nem, az a lista meglepően rövid. – válaszolta, és mintha egy kis megbántottság lett volna a hangjában.
-          Tényleg? – Meli őszintén meglepődött a fiú válaszán.
-          Igen, tényleg. Nem vagyok ám olyan nőfaló, mint azt gondolják rólam. Legalább is mostanában. Ha akarod tudni, de ne áruld el senkinek, igazából egy nagyon is romantikus srác vagyok.
-          Óóóó….most megleptél. Sajnálom! Nem akartalak megbántani. – mondta Meli lehajtott fejjel.
-          Semmi baj. Hogy őszinte legyek, nem tudom miért mondtam ezt neked. Nagyon jól érzem magam a társaságodban és az előbb csak azért közeledtem, mert azt hittem, hogy ezt akarod.
-          Sajnálom! Nem tudom mi ütött belém. – Meli visszaült az ágyra és megfogta a fiú kezét. – Én is nagyon jól érzem magam veled és kimondhatatlanul boldog vagyok, amiért ilyen őszinte vagy velem. – hirtelen ötlettől vezérelve egy puszit nyomott a fiú arcára.
Ji Yong kikerekedett szemekkel nézett a lányra, és úgy tűnt mindketten meglepődtek. Majd szinte egyszerre bukott ki belőlük a nevetés.
-          Nagyon édes a nevetésed. – mondta hirtelen Ji Yong.
-          Öööö….köszönöm. – válaszolta Meli, és látszott rajta, hogy zavarban van.
Ji Yong lassan kezdett közelíteni hozzá és ezúttal sikerült célba érnie. Ajkaik összetapadtak és mohón falták egymást. A fiú nyelve szinte azonnal megtalálta a lányét és őrült táncba kezdtek. Meli teljesen elvesztette a kontrollt, ha rajta múlt volna……. De legnagyobb meglepetésére Ji Yong szakította meg a csókot.
-          Most…most menned kéne, késő van. Hívok neked egy taxit. – mondta mosolyogva és egy finom puszit nyomott a lány homlokára.
-          Ööööö…igen….igazad van.
Kimentek a nappaliba és amíg a fiú taxit hívott, addig Meli elköszönt a többiektől. Pár perc múlva meghallották az autó dudáját. Együtt mentek ki a taxihoz.
-          Jó éjszakát Meli és köszönöm a ma estét! Remélem nem ez volt az utolsó. – mosolygott a lányra.
-          Én is köszönöm és remélem minél hamarabb megismételjük. – mosolygott vissza, majd beült a kocsiba.

Várta, hogy a fiú becsukja az ajtót, de ehelyett behajolt a kocsiba és egy apró csókot lehelt az ajkaira. Majd felegyenesedett, becsapta az ajtót és a taxi elindult. Meli hevesen kalapáló szívvel dőlt hátra az ülésben, és alig várta, hogy hazaérjen és elmesélhesse Enikőnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése