2013. december 25., szerda

7. rész (+18)

Eltelt 1 hónap. Ez idő alatt a lányok 2 meghallgatáson voltak, de sajnos nem jártak sikerrel. Nagyon úgy tűnt, hogy nem a tánctudásukkal van a gond, hanem azzal, hogy nem koreaiak. De ennek ellenére mégsem voltak elkeseredve, hiszen még megvolt a munkájuk és szerelmesek voltak, de nagyon. Az 1 hónap alatt sok időt töltöttek a fiúkkal. Gyakran mentek dupla randikra és mindig remekül érezték magukat. A fiúk minden alkalommal kitettek magukért és a tenyerükön hordozták a két lányt.

Ji Yong és Yongguk POV

-          Hyung, hogy haladtok Melivel?
-          Remekül! Nem akarok semmit elsietni. Azt hiszem, kezdek beleszeretni.
-          Hogy mi? A nagy Kwon Ji Yong szerelmes?
-          Most miért vagy ilyen? Olyan meglepő lenne?
-          Őszintén? Eléggé. De nagyon örülök neki. És mikorra tervezed a következő lépést?
-          Mi ez a nagy kíváncsiság Yongguk? Ha már itt tartunk. Mi a helyzet veled és Enikővel?
-          Ööööö….. én…..én szeretem Őt.
-          Ez remek! Tényleg! Hah, gondoltad volna, hogy valaha is egyszerre leszünk szerelmesek?
-          Nem, még álmomban sem……Öööö…Hyung!
-          Hmm?
-          Mit csinálsz a hétvégén?
-          Eddig úgy néz ki, hogy semmit. Miért?
-          Vigyük el a lányokat valami szép helyre pihenni. Mit szólsz?
-          Jó ötlet! Gondolom nagy terveid vannak a hétvégére?!?
-          Gondolom neked is?!?
A két fiú vigyorogva csapott egymás kezébe és félrevonultak, hogy közöljék a remek hírt a lányokkal.

Meli és Enikő POV

Szinte egyszerre tették le a telefont.
-          Egy egész hétvégét fogunk velük tölteni!! – lelkendezett Meli.
-          Bizony! És egy éjszaka is benne lesz!
-          Ó, tényleg! Akkor…..meg fog történni!
-          De meg ám!!!

Szombat korán reggel indultak, és röpke 1 órás repülőút után landoltak Jeju szigetén. Egy aranyos kis szállodában szálltak meg közel a tengerparthoz. Elfoglalták a szobákat, úgy ahogy kipakoltak, és már indultak is felfedezni a környéket. Fantasztikusan érezték magukat, sokat nevettek, jókat ettek és baromira elfáradtak. Vacsora után elköszöntek egymástól és a két páros elvonult a szobáikba.

Enikő és Yongguk POV

-          Elmegyek zuhanyozni. – mondta Enikő, amint beléptek a szobába.
-          Rendben, menj csak.
Fél órával később mindketten illatosan, pizsamában feküdtek az ágyon és valami idétlen műsort bámultak a TV-ben. Hol egyikük, hol másikuk vetett egy-egy ideges pillantást oldalra, így elkerülhetetlen volt, hogy előbb-utóbb összetalálkozik a tekintetük. Amikor ez megtörtént, Yongguk kikapcsolta a TV-t és közelebb kúszott Enikőhöz. Fölé hajolt és lágyan megcsókolta. A lány boldogan viszonozta a csókot és karjait a fiú nyaka köré fonta. A csók egyre szenvedélyesebb lett és a fiú keze egyszer csak felfedező útra indult a lány pólója alatt. Végig simított az oldalán, a hasán, majd keze rásimult a mellére. Eközben Enikő kezei is a fiú pólója alatt kalandoztak. Megunva a zavaró ruhadarabok jelenlétét, szépen lassan levetkőztették egymást. Yongguk Enikő fölé tornyosult és mellbimbóival kezdett játszani, miközben keze lassan elérte a lány legérzékenyebb pontját. Enikő nyögései betöltötték a szobát. Miután a fiú ajkai elhagyták a lány melleit, fejét a lány lába közé temette. Nyelvével csiklóját kényeztette, miközben belé csúsztatta két ujját, Enikő pedig hangos nyögésekkel jutalmazta a fiú szorgos munkáját. Érezte, hogy közeleg a beteljesülés, de még nem akart elmenni. Felült és fordított a felálláson. A hátára döntötte a fiút, majd lassan csókolgatni és nyalogatni kezdte a mellkasát és a gyönyörűen kidolgozott hasát, miközben kezét fel-le mozgatta a fiú meredező férfiasságán. Yongguk nem bírt tovább várni. Felült, a párna alól kivett egy óvszert és felhelyezte.
-          Látom készültél! – kuncogott Enikő.
-          Még szép!
Újra Yongguk volt felül. Őrjítő lassúsággal hatolt belé és lassan mozogni kezdett. Nyögéseiket elnyelte a másik szája, nyelveik vadul üldözték egymást. Yongguk fokozta a tempót, de a lánynak ez nem volt elég. Enikő egyszer csak a fiú fölé kerekedett és innentől ő diktálta az iramot. Kezeivel a fiú mellkasán támaszkodott és fejét hátravetve mozgott fel és le, fel és le, egyre gyorsabban és gyorsabban. Yongguk nem bírt betelni a látvánnyal. Felült, magához szorította a lányt és szájával melleit kezdte kényeztetni.
-          Áhhhhhh…..Yongguk……ééééénnn
-          Tudom…….én is……mindjárt
Hátravetett fejjel élveztek el mindketten. Yongguk hátrahanyatlott, Enikő pedig ráborult. Egészen addig így maradtak, míg lélegzésük újra normális lett. Aztán Enikő legurult a fiúról és befészkelte magát a karjaiba.
-          Yongguk!
-          Hmm?
-          Szeretlek!
-          Én is szeretlek téged!
Nem sokkal később mosollyal az arcukon aludtak el.

Meli és Ji Yong POV

-          Akarsz menni először zuhanyozni? – kérdezte Meli.
-          Hmm…mit szólnál, ha együtt fürödnénk? – kérdezte Ji Yong pajkos vigyorral az arcán.
-          Hogy mi?
-          Jól van na! Ne kapd fel a vizet! Csak egy ötlet volt.
-          Hmmm…..bár ha jobban belegondolok…..
Meli levette a felsőjét és Ji Yong felé hajította. Lassú léptekkel haladt a fürdőszoba felé, miközben kibújt a szoknyájából is. Melltartóban és bugyiban sétált be a fürdőbe. Ji Yong ledöbbenve állt a nappali közepén. Aztán mikor meghallotta a vízcsobogást, észhez tért. Gyorsan kivett a táskájából egy óvszert, a farzsebébe tette és követte a lányt. Meli a hatalmas sarokkád mellett állt még mindig melltartóban és bugyiban. A fiú odalépett hozzá és szenvedélyesen megcsókolta. Ajkuk csak annyi időre vált el egymástól, amíg Ji Yong levette a pólóját, majd leküzdötte magáról a nadrágját is. A fiú gyakorlott mozdulatokkal szabadította meg a lányt a melltartótól, majd megfordította, mellkasával a lány hátához simult, apró csókokkal halmozta el a nyakát és a vállát, miközben kezeivel a melleit kényeztette. A lány fejét a fiú vállán nyugtatta és élvezte a kényeztetést. A fiú kezei lassan vándoroltak egyre lejjebb és lejjebb, majd becsusszantak a lány bugyijába. Meli felnyögött a jóleső érzéstől, ahogy a fiú ujjai megtalálták legérzékenyebb pontját. Fejét úgy fordította, hogy ajkaik összeérjenek és a gyönyörtől belenyögött a csókjukba. Közben hátranyúlt és végigsimított Ji Yong férfiasságán a boxerén keresztül, mire a fiú felszisszent. Meli benyúlt a boxerbe és lassan mozgatta a kezét fel és le. Lélegzésük és szívverésük felgyorsult, majd szembefordultak egymással és mindketten megszabadultak az utolsó ruhadarabjuktól. Ajkaik szenvedélyes csókban forrt össze. A fiú felkapta a lányt és édes terhével együtt lépett be a vízzel teli kádba. A kád peremére ültette Melit, majd letérdelt elé, apró, forró csókokkal borította be a lány egész testét. A mellbimbóinál elidőzött kicsit, majd tovább haladt lefelé, míg el nem ért a lába közé. Ji Yong nyelve fürgén kőrözött a lány csiklója körül, miközben egyik majd másik ujját is becsúsztatta. Meli nem sokáig bírta, belemarkolt a fiú hajába, majd felhúzta magához és az ajkaira tapadt.
-          Kérlek Ji Yong! Érezni akarlak! – mondta a vágytól rekedt hangon.
Ji Yong csak elmosolyodott, lenyúlt a földön heverő nadrágjához, kivette a kis csomagot, kibontotta és felhelyezte az óvszert. Behúzta Melit a kádba és elhelyezkedett a lábai között, majd férfiasságát a lány bejáratához irányította.
-          Készen állsz? – kérdezte szenvedélyes hangon.
-          Ó igen!! – érkezett a válasz.
A fiú a lány ajkaira tapadt és lassan beléhatolt. Először lassan mozgott, majd ahogy a lány nyögései egyre hangosabbak lettek, úgy gyorsított a tempón. A fürdőszobát betöltötte a nyögések és sóhajok zaja.
-          Ji Yong…..én…..mindjárt…..ahhhh
-          Én is……én is…….
Egyszerre élveztek el mindketten. Ji Yong Melire borult és minden erejükkel azon voltak, hogy normális ritmusba hozzák a lélegzésüket és szívverésüket. Mikor úgy ahogy elérték a kívánt állapotot, a fiú hátradőlt a kádban, a lány beült a lábai közé és hátradőlt. Kényelmesen elhelyezkedtek és elzárták a vízcsapot.
-          Meli!
-          Hmm?
-          Szeretlek!
-          Én is szeretlek Ji Yong!

Ji Yong átkarolta Melit és így feküdtek egymás karjaiban egészen addig, amíg a víz ki nem hűlt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése