2013. december 25., szerda

8. rész

Újabb 1 hónap eltelt. A lányok nagyon maguk alatt voltak. Annak ellenére, hogy a fiúkkal a lehető legjobban alakultak a dolgok, tudták, hogy ha nem történik valamiféle csoda, akkor 3 hét múlva búcsút kell inteniük új életüknek. Nem akartak hazamenni! Már Szöul volt az otthonuk és a Big Bang illetve a B.A.P csapata a családjuk. Ez a 11 fiú a világot jelentette a két lánynak. De nem tudtak mást tenni, minthogy várják a csodát és kiélvezik a hátralévő idő minden egyes pillanatát.

Enikő és Meli POV

-          Meli! Én nem akarok hazamenni!
-          Szerinted én igen? De hát mit tehetnénk?
-          Maradjunk itt! Van munkánk, el tudjuk magunkat tartani.
-          Igen, ez mind szép és jó. De szerinted a szüleink mosolyogva beleegyeznek majd?
-          Aish!! Miért vagyunk ilyen szerencsétlenek?
-          Passz. Kettőt és könnyebbet!
-          Ööööö….nem akarjuk mégis csak elfogadni a fiúk segítségét?
-          Nem! Eszedbe se jusson! A saját erőnkből kell boldogulnunk. Megegyeztünk.
-          Tudom, de akkor is. Át kéne gondolnunk a dolgot.
-       Ahhhh, lehet, hogy igazad van. Na jó! Jegeljük a témát! Igyekeznünk kell, mert a fiúk mindjárt itt lesznek! Hah! El sem hiszem, hogy ott lehetünk T.O.P születésnapján. Ha valaki 2 hónapja azt mondja nekem, hogy GD lesz a pasim és együtt fogok bulizni a Big Bang-al és a B.A.P-al, körberöhögöm. – lelkesedett Meli.
-          Ja.
-          Mi a baj? Nem tűnsz túl lelkesnek.
-          Nem is tudom. Mostanában T.O.P olyan furcsán viselkedik velem. Neked nem tűnt fel?
-          Nem igazán figyeltem. De mit értesz furcsa alatt?
-          Hát….olyan izé…..
-          Aha! És ezt most értenem kéne?
-          Jaj, hát nem tudom megmagyarázni. Csak olyan furcsán érzem magam a társaságában.
-          Ne foglalkozz vele! Ne vegyél róla tudomást! Majd megunja és abbahagyja.
-          Igazad van. Hagyjuk is, biztos, csak beképzelem az egészet. És te hogy viseled a nyilvánosságot? Mióta visszajöttünk Jejuról és lekaptak téged a reptéren Ji Yong-al, híres lettél.
-   De jó nekem! Egyébként nem olyan vészes. Szerencsére az újságírók hamar elvesztették az érdeklődésüket, de a fanok még mindig megrémítenek. Őszintén szólva elég ijesztőek azok a levelek, amiket küldözgetnek. Kíváncsi lennék, honnan tudták meg a címünket. Ji Yong azt mondja, hogy ne izguljak, majd lenyugszanak, de nem igazán sikerült megnyugtatnia. De hát mit tehetnék? Várható volt, hogy előbb-utóbb lebukunk. Azért annak örülök, hogy te és Yongguk óvatosabbak voltatok. Aish, miért nem tudta magát visszafogni Ji Yong?
-          Mert szerelmes! – mosolygott Enikő.
-   Igen! Az én szerelmes, kanos sárkányom. – mosolygott vissza Meli. – Na megyek elfoglalom a fürdőszobát. Sietek.
-          Ok!
Meli bevonult a fürdőbe, Enikő meg a hálószobájába és fejest ugrott a ruhásszekrényébe, hogy kiválassza a megfelelő szerelést estére. Pár perc múlva hatalmas csörömpölés hangja töltötte be a lakást, és a két lány egyszerre szaladt be a nappaliba. Ijedten vették észre, hogy az ablak betört és egy tégla hever a padlón. Enikő óvatosan az ablakhoz ment és kikukucskált az utcára, de senkit nem látott. Eközben Meli remegő kezekkel emelte fel a téglát, amire egy papírdarabot erősítettek. Elolvasta az üzenetet és megsemmisülten rogyott a kanapéra.
-          Meli! Mi a baj? – kérdezte barátnőjét Enikő, és aggódva ült le mellé a kanapéra, majd kivette a kezéből a papírt és hangosan felolvasta.

HAGYD BÉKÉN GD-T VAGY MEGHALSZ, RIBANC!!!!!!

-    Úristen, Meli! Ez már nem vicc! El is találhatott volna valamelyikünket ez a tégla! Most mit csináljunk? ……..Hééé! Meli! Hallod amit mondok?
-          Hmmm? Bocs, nem figyeltem. Mit kérdeztél?
-          Azt, hogy mihez kezdjünk?
-          Nem tudom. Lehet, hogy szakítanom kéne vele?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése